GECKO.DK ApS søger udadvendt og serviceminded supporter - 01/08-2014

GECKO er i en rivende udvikling og søger derfor til vores kontor i Århus N en udadvendt og serviceminded supporter, der kan indgå i teamet bag GECKO produkterne.

Profil og arbejdsopgaver
Du vil komme til at arbejde med GECKO Booking, GECKO Event m.fl., hvor opgaverne består af servicering af vores kunder pr. tlf. og e-mail. Herudover vil der være opgaver af administrativ og salgsmæssig karakter.

Det er derfor vigtigt, at du:

  • Har erfaring med telefonsupport eller telemarketing
  • Er stærk teknisk med flair for at lære fra dig
  • Er serviceminded og sætter kunden i fokus
  • Kan bevare overblikket og samtidig være skarp på detaljerne
  • Er god til at formulere dig og formidle i både skrift og tale på dansk og engelsk (evt. tysk)
  • Kan arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med andre
  • Fungerer under parolen ?frihed under ansvar?
Du vil komme til at arbejde i et ungt og idérigt miljø, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor input fra dig er vigtig.

Arbejdstiden er 37 timer/uge i tidsrummet mandag-fredag kl. 8.00-16.30. Vi forventer, at du kan tiltræde stillingen snarest muligt, og senest pr. 1. oktober 2014. Løn efter kvalifikationer. Derudover tilbydes pension og sundhedsordning.

Ansøgning og CV kan sendes til Tue Tønning på job@gecko.dk. Ansøgningsfrist: 1. september 2014. Vi glæder os til at høre fra dig.

GECKO er en del af AT-Orbital ApS som blev etableret i 2001. AT-Orbital ApS er en internetvirksomhed som leverer internetløsninger til både stor og små virksomheder. Vores produktvifte spænder fra firma-hjemmesider, webshops, større portaler og GECKO produkterne (GECKOBooking.dk m.fl.).

AT-Orbital ApS har 7 engagerede medarbejdere i et godt socialt miljø. På kontoret er der en uformel omgangstone samt madordning i nærliggende kantine.

Læs mere på www.gecko.dk og www.at-orbital.dk

AT-Orbital ApS - Silkeborgvej 758 - 8220 Århus - Tlf 70271999 - info@atorbital.com - CVR 29517096