Profil

AT-Orbital ApS blev grundlagt i 2001 og har siden starten været et full-service web-bureau der beskæftiger sig med at udvikle komplekse web-løsninger. Ledelsen i AT-Orbital består af Peter Aude og Tue Tønning som før oprettelsen af firmaet har studeret til datamatiker sammen og efterfølgende i en årrække arbejdet for det samme web-bureau. Vi har gennem årene fået et erfaringsgrundlag der giver os den nødvendige ekspertise, viden og erfaring til at udvikle de unikke web-løsninger som vore kunder ønsker. Dette spejler sig i vores differentieringsstrategi der består af at udvikle skræddersyede web-løsninger med kunden og pris i fokus. Denne strategi har igennem årene vist sig at være afgørende faktor for kundernes valg af AT-Orbital som leverandør af deres web-løsning.

Alle kunder er unikke

Da alle kunder har unikke behov, afspejler det sig også i typen af projekter vi beskæftiger os med. Vi har blandt andet lavet løsninger inden for følgende områder:
» E-handelsløsninger
» Portaler
» Præsentationssider
» Intranetløsninger
» Bookingsystemer
» mv.

Udviklingssprog

Vi har mange erfaringer med forskellige udviklingsværktøjer og udviklingssprog, heriblandt:

PHP, ASP, JavaScript, Flash, MySQL, MS-SQL, Access, Interbase mv.

Vi udvikler primært i PHP/MySQL hvor vi gør brug af FastTemplates. FastTemplates gør at design og kode kan holdes adskilt. Det vil sige, at når designet skal opdateres, så skal hele web-løsningen ikke kodes om. Det eneste der skal rettes er design filerne.

» Klik her for at se vores produkter

   
AT-Orbital ApS - Silkeborgvej 758 - 8220 Århus - Tlf 70271999 - info@atorbital.com - CVR 29517096