Bookingsystem

Vi tilbyder skræddersyede bookingløsninger med en komplet hjemmeside og CMS-system. Vi har mange eksisterende systemer, der kan tilpasses helt efter behov og ønsker.

Har du tværtimod behov for et nemt og billigt online kalender- og bookingsystem til din hjemmeside, der fungerer optimalt i alle browsere på tværs af platforme, så kan vi også anbefale GECKO Booking.
Hos GECKO Booking lejer du kun selve bookingsystemet. Det betyder, at du integrerer det i din eksisterende hjemmeside med et par simple koder, og råder over et færdigudviklet standardsystem, der kan indstilles på mange leder og kanter.

Oprettelsen er gratis, og du betaler kun en fast lav månedlig ydelse.

Dit kalender- og bookingsystem kører altid fra GECKO Bookings server. Uanset om du er på ferie eller i udlandet, kan du holde dig opdateret, og dine kunder kan booke tid på farten.

Online booking erstatter ikke normal tidsbestilling, men er en rigtig god service for dig og dine kunder, der besøger din hjemmeside. Det eneste, du behøver, er en computer, PDA, mobiltelefon eller lignende med adgang til nettet.

Der kan ydermere udvikles tilpasninger til lejesystemet.

Læs mere om GECKO Booking:

Overskuelig booking
Påmindelser via SMS og e-mail
Kundekartotek
Firmaordninger
Nem navigation
Lokalebooking
Holdbooking
Statistik
Marketing
Journalsystem
Personlig booking

Der gemmer sig et væld af andre funktioner i GECKO Booking, og vi ønsker naturligvis at overbevise dig om, at online booking er et skridt i den rigtige retning. Derfor tilbyder vi dig at prøve bookingsystemet gratis og uforpligtende, før du tager din beslutning.

Sådan bestiller du en demo:

» Gå ind på geckobooking.dk
» Læs evt. mere om bookingsystemet, se screenshots og priser mv.

» Klik på banneret "GRATIS DEMO" på forsidens højre side
» Udfyld kontaktoplysninger til dig og din virksomhed.
» Skriv endelig lidt om formålet med bookingsystemet.
» Bestil demo!

Herefter vil en af vores salgskonsulenter tage kontakt til dig, sende adgang til en demo over e-mail og give dig en udførlig introduktion til systemet.

 

 

 

GECKO Booking

 
AT-Orbital ApS - Silkeborgvej 758 - 8220 Århus - Tlf 70271999 - info@atorbital.com - CVR 29517096