Hjemmeside med Content Management System

Internettet er inden for de sidste par år blevet det mest brugte medie til at søge oplysninger, og det er derfor en parameter man ikke bør overse, når man overvejer markedsføring eller kundeservice. 

Vi tilbyder at udarbejde en præsentabelt og professionelt hjemmeside til en pris, der ikke er højere end en annonce i en ugeavis. Fordelene ved en hjemmeside er store. For det første er det en investering der holder i flere år, og kun bliver bedre og bedre i takt med at besøgstallet stiger. For det andet har man ubegrænset mulighed for at præsentere sine varer eller ydelser. Vælger I en AT-Orbital løsning, får I både et flot design der passer til netop jeres virksomhedsprofil, samt et brugervenligt og browser-baseret administrationsprogram (CMS), der giver jer mulighed for at holde jeres hjemmeside løbende opdateret, uden at det koster ekstra. Nedenstående er en beskrivelse af hvad CMS-pakken indeholder.

Klik på en overskrift for at læse mere:

Unikt design
Sidestyring
Nyheder
Dynamisk menu
Kontakt form
Billede / fil upload
Statistik
Søgemaskine tilmelding
2 timers programmerings tilpasning.
Har I andre idéer eller ønsker som f.eks. nyhedsbrev, kundespecifikke sider, materialebestilling, debatforum, kalender, online booking, gæstebog eller andet, skal I ikke holde jer tilbage. Pakken kan naturligvis købes som den er, men den kan også bruges som udgangspunkt for en dialog omkring jeres specifikke behov. Hos os koster det ikke noget at spørge!

Eksempel på firmaer der benytter en AT-Orbital CMS-løsning: (Klik på billede)

   
AT-Orbital ApS - Silkeborgvej 758 - 8220 Århus - Tlf 70271999 - info@atorbital.com - CVR 29517096