GECKO.dk søger salgsorienteret tysktalende supportmedarbejder - 20/08-2013

GECKO.dk er i en rivende udvikling, hvor vi er ved at udvide ud over landets grænser. Vi søger derfor en tysktalende salgsorienteret og selvstændig supportmedarbejder, der kan indgå i teamet bag GECKO-produkterne.

 
Profil og arbejdsopgaver
Du har lyst til at have et betydeligt selvstændigt ansvar for at skabe personlig kontakt til nye kundeemner og supportere eksisterende kunder. Du vil få det primære ansvar for det tyske marked, som du vil arbejde fokuseret på at udvide. Herudover vil du i samarbejde med den øvrige supportafdeling supportere vores danske kunder, hvor du vil sikre, at din service lever op til vores høje supportstandard.
 
Du er udadvendt og salgsorienteret, og du brænder for at skabe relationer til nye samarbejdspartnere. Du trives i telefonen og har flair for at lære fra dig, ligesom du selv er stærk teknisk. Selvom du nyder at sparre med dine kollegaer, er du samtidig selvstændig og formår at påtage dig et ansvar.
 
Det forventer vi
Vi forventer, at du:
·         er udadvendt, salgsorienteret og serviceminded
·         kan formulere dig flydende skriftligt og mundtligt på både dansk og tysk
·         er stærk teknisk med flair for at lære fra dig
·         har erfaring med telefonsupport eller telemarketing
·         fungerer under parolen ’frihed under ansvar’
 
Det tilbyder vi
Vi tilbyder dig en udfordrende stilling med selvstændigt ansvar i et ungt og idérigt miljø, hvor der er kort fra tanke til handling. Da vores tilstedeværelse på det tyske marked endnu er begrænset, vil du have rig mulighed for at præge vores indsats, og du vil få mulighed for at realisere dine innovative ideer.
 
Vi har en uformel omgangstone på kontoret og et godt socialt miljø, hvor der altid er plads til et grin. Herudover har vi en madordning i en nærliggende kantine.
 
Arbejdstiden er 37 timer/uge i tidsrummet mandag-fredag kl. 8.30-16.30. Vi forventer, at du kan tiltræde stillingen snarest muligt, senest d. 1. november 2013. Løn efter kvalifikationer.
 
Ansøgningsprocedure
Ansøgning og CV sendes til Peter Aude på peter@gecko.dk. Ansøgningsfristen er d. 15. september 2013, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Aude på tlf. 70271699.
 
GECKO.dk ApS er en del af AT-Orbital ApS, som blev etableret i 2001. AT-Orbital er en internetvirksomhed, der leverer internetløsninger til både store og små virksomheder. Vores produktvifte spænder bredt fra bl.a. firmahjemmesider, webshops, større portaler og GECKO-produkterne. Vi har 9 engagerede medarbejdere og et godt socialt miljø. Kontoret er beliggende i Aarhus N.
 

GECKO.dk søger salgsorienteret tysktalende supportmedarbejder
AT-Orbital ApS - Silkeborgvej 758 - 8220 Århus - Tlf 70271999 - info@atorbital.com - CVR 29517096