Vi søger en serviceminded og selvstændig supporter - 01/09-2011

GECKO er i en rivende udvikling og søger derfor til vores kontor i Århus N en serviceminded og selvstændig supporter, der kan indgå i teamet bag GECKO produkterne.

Profil og arbejdsopgaver
Du vil komme til at arbejde med GECKO Booking, GECKO Event m.fl., hvor opgaverne består af servicering af vores kunder pr. tlf. og e-mail. Herudover vil der være opgaver af administrativ og salgsmæssig karakter. Det er derfor vigtigt, at du:

  • Har erfaring med telefonsupport eller telemarketing
  • Er stærk teknisk med flair for at lære fra dig 
  • Er serviceminded og sætter kunden i fokus
  • Kan bevare overblikket og samtidig være skarp på detaljerne
  • Er god til at formulere dig og formidle i både skrift og tale
  • Kan arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med andre
  • Fungerer under parolen ”frihed under ansvar”

Du vil komme til at arbejde i et ungt og idérigt miljø, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor input fra dig er vigtige. I dit arbejde vil du komme til at løse problemer for vores kunder og sørge for løbende at opdatere vores hjemmesider og dokumentation.

Arbejdstiden er 37 timer/uge i tidsrummet mandag-fredag kl. 8.30-16.30. Vi forventer, at du kan tiltræde stillingen snarest muligt, og senest pr. 1. november 2011. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og CV kan sendes til Peter Aude på peter@gecko.dk. Ansøgningsfrist: 19. september 2011.
Vi glæder os til at høre fra dig.

GECKO er en del af AT-Orbital ApS som blev etableret i 2001. AT-Orbital ApS er en internetvirksomhed som leverer internetløsninger til både stor og små virksomheder. Vores produktvifte spænder fra firma-hjemmesider, webshops, større portaler (Bl.a. BoligPortal.dk) og GECKO produkterne (GECKOBooking.dk m.fl.).

AT-Orbital ApS har 8 engagerede medarbejdere i et godt socialt miljø. På kontoret er der en uformel omgangstone samt madordning i nærliggende kantine.

Læs mere på www.gecko.dk og www.at-orbital.dk


Vi søger en serviceminded og selvstændig supporter
AT-Orbital ApS - Silkeborgvej 758 - 8220 Århus - Tlf 70271999 - info@atorbital.com - CVR 29517096